fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Гобозов підняв руку на Устиненко

 Довгий час шанувальники реаліті-шоу «Дом-2» вважали ідеальними відносини Аліани Устиненко та Олександра Гобозова. Розбіжності між молодими людьми почалися тоді, коли на телебудівництво приїхала мама хлопця, щоб познайомитися зі своєю потенційною невісткою. Аліана, м’яко кажучи, не сподобалася Ользі Василівній і вона заявила, що залишиться в периметрі на невизначений час, щоб поспостерігати за відносинами сина з чорнявою красунею.

 Аліана Устиненко також не в захваті від мами свого хлопця і при будь-якому зручному випадку вона її якщо не принижує, то підстьобує. Спочатку Олександр Гобозов терпів витівки своєї коханої, але потім не втримався і підняв на неї руку. Це сталося в одному з останніх ефірів, коли Аліана жартувала і перекривляла Ольгу Василівну. Герой телепроекту «Дом-2» смикнув дівчину за руку і виставив її за двері.

 Пізніше на лобному учасники проекту «Дом-2» зібралися і почали обговорювати ситуацію, що виникла. Багато учасників зійшлися в думці, що Аліана сама винна. Але та заявила, що якщо він так любить свою маму, то нехай з нею і живе. Саша знову вступив у перепалку з дівчиною, кажучи, що його маму ображати не може ніхто. Одного разу він вибив щелепу сестрі за те, що та образила матір. У підсумку, на очах у всіх, хлопець схопив Аліану за горло і штовхнув її на каміння. Але на цьому все не скінчилося.

 Прийшовши в будинок, Аліана почала збирати свої речі, в чому їй з радістю допоміг Саша, і вони розійшлися.

 За матеріалами: dom2

Читайте також: