fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Бас-гітаристу Bloodhound Gang заборонили в’їзд до України

 Бас-гітаристу американської панк-групи Bloodhound Gang Джареду Хасселхоффу заборонили в’їжджати в Україну за те, що він сплюндрував український державний прапор. Дана заборона буде діяти протягом п’яти років.

 Відповідне рішення було прийнято Службою безпеки України. Як підкреслили в СБУ, у відомстві керувалися «інтересами забезпечення безпеки» країни.

 Раніше міліція України почала кримінальне провадження у зв’язку з витівкою басиста на концерті, який відбувся у Києві. Розслідування ведеться за статтями «Хуліганство» і «Наруга над державними символами». У міліції при цьому зазначили, що членів панк-групи можуть викликати в українську столицю для дачі показань (дані заяви зробили до того, як Джареду Хасселхоффу заборонили в’їжджати на територію України).

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Джерела в міністерстві внутрішніх справ України повідомляли, що зараз розглядається питання про те, щоб заборонити в’їзд на територію України не тільки бас-гітарітсу, але і всім членам американської групи Bloodhound Gang.

 Нагадаємо, 30 липня цього року під час концерту в Києві басист групи Джаред Хасселхофф помочився на український державний прапор. Скандальний інцидент в той час не викликав великого резонансу. Увага громадськості до нього була залучена пізніше, після подібного випадку на концерті в Одесі (там той же музикант підтерся державним прапором Російської Федерації).

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 У Росії через скандал, який пов’язаний з оскверненням прапора, було скасовано виступ групи на фестивалі KUBANA в Краснодарському краї. Членам групи, що вже прибули в Росію, довелося достроково полетіти. Перед вильотом в аеропорту міста Анапи на них напали козаки. Джареда Хасселхоффа допитали співробітники поліції.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: