fbpx
Спорт

Шарапова втратила одну позицію в тенісному рейтингу

 Пропустивши кілька турнірів, російська тенісистка Марія Шарапова опустилася з другої позиції на одну сходинку нижче і зайняла в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) третє місце. На місці Шарапової виявилася тенісистка з Білорусі Вікторія Азаренко – тепер їй належить титул другої ракетки світу. Перше місце як і раніше збереглося за Сереною Вільямс (США).

 Марія Шарапова відмовляється від участі в турнірах майже півтора місяця – відтоді, як отримала травму стегна на Вімблдонському турнірі. Вікторія Азаренко на останніх змаганнях в американському Карлсбаді, який проходив минулого тижня, дійшла до півфіналу і програла у двох сетах 13-ій ракетці світу Саманті Стосур (Австралія) з рахунком 2:6, 3:6. Після цього поєдинку австралійка піднялася в рейтингу Жіночої тенісної асоціації з 13-го місця на 11-е.

 Щодо розподілу місць серед інших російських тенісисток, то Марія Кириленко опустилася з 12-го місця на 16-е. Надія Петрова розташувалася на 21-ій позиції, слідом за нею йде Олена Весніна (22-й рядок). Катерина Макарова займає 24-е місце.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: