fbpx
Інновації

«Укрпошта» збільшить тарифи

 У фінансовому плані держпідприємства поштового зв’язку «Укрпошта» передбачено планове збільшення тарифів, завдяки чому в «Укрпошті» планують отримати 68,4 мільйонів гривень чистого прибутку при доході в розмірі 4,3 мільярди гривень. За наявними даними, приблизно на 15-17% можуть піднятися тарифи на доставку посилок по Україні та за кордон, а також на пересилання поштової кореспонденції за кордон.

 Зазначимо, що проект збільшення розцінок «Укрпошти» буде розглядатися в Національній комісії зі зв’язку та інформатизації.

 За новими правилами плата за доставку посилок без оголошення вартості по Україні (вага до 10 кг) складе 4,25 гривні замість 3,7 гривень. У тому випадку, якщо посилку потрібно переслати в межах області, «Укрпошті» доведеться заплатити 2,53 гривні замість колишніх 2,2 гривень. Додамо, що вартість відправки посилок до Росії авіатранспортом збільшиться на 2 долари – до 15,7 долари плюс ще 3,2 долари за кожен кілограм ваги.

 Раніше представники «Укрпошти» пообіцяли, що до 2013 року не будуть піднімати тарифи на основні послуги поштового зв’язку.

 За матеріалами: kontrakty.ua

Читайте також: