fbpx
Політика

Музиканти Bloodhound Gang повинні понести відповідальність за наругу над державним прапором України – Андрій Пінчук

   Народний депутат фракції Партії регіонів Андрій Пінчук переконаний, що американські музиканти групи Bloodhound Gang, які під час виступу в Одесі поглумилися над українським і російським прапорами, повинні понести відповідальність за наругу над прапором України.  

 "Я дуже спокійно і толерантно ставлюся до сучасного мистецтва і його спроб розширити рамки традиційних поглядів на речі. Але є ті межі, які переступати не можна нікому. До цього належить брудна витівка американських панк музикантів з групи Bloodhound Gang, які під час виступу в Одесі поглумилися на українським і російським прапорами. Не буду переказувати їх збочені витівки. Але це не можна залишати без належної уваги. Інакше кожен залітний третьосортний гастролер буде вважати своїм обов’язком "переплюнути" попередників і знущатися над нашими національними символами", – цитує слова А.Пінчука прес- служба Партії регіонів у понеділок.  

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Він зазначив, що не закликає до цензури. "Але кілька кроків, вважаю, нам усім разом потрібно зробити. Міліція зобов’язана розслідувати викладені в пресі факти з усією строгістю закону і, можливо, оголосити підозрюваних у міжнародний розшук. Одеський клуб, який запросив американських нероб і не догледів за їх бурхливою фантазією, повинен принести за них вибачення. Американським музикантам варто оголосити бойкот. Видалити їх музику зі свого плейєра, а музичним радіостанціям слід прибрати їх музику зі своїх плей-листів", – сказав депутат.  

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 "Можливо, спалення американського прапора перед Білим домом стало для американців буденною подією, і за таку витівку у них нікого не карають. Але в нашому домі ніхто не має права знущатися над символами України і ображати патріотичні почуття громадян", – резюмував парламентарій.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: