fbpx
Україна

Киянам нагадають про ув’язнення Тимошенко

 Сьогодні, 5 серпня, виповнюється 2 роки з дня ув’язнення екс-прем’єра України Юлії Тимошенко. Як повідомила прес-служба партії «Батьківщина», з такої нагоди прийняли рішення провести акцію на підтримку лідера опозиції. Зокрема зазначається, що акція проходитиме у наметовому містечку біля Печерського районного суду Києва на Хрещатику, а почнеться вона о 10:45. У рамках даного протесту буде відкрита фотовиставка, присвячена Тимошенко, а її колеги з опозиції проведуть флеш-моб.  

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

 Крім того, представники «Батьківщини» планують провести акцію на знак підтримки Тимошенко і біля харківської клініки «Укрзалізниці», де зараз перебуває екс-прем’єр. Початок харківської акції – о 12:00.  

 Прес-служба «Батьківщини» також розповіла про те, що опозиціонери вирішили нагадати киянам про ув’язнення Тимошенко і розробили спеціальний стікер, який розклеювали у всіх районах столиці, починаючи з 5 ранку.  

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

 «У стікері ми звертаємо увагу киян на те, що за останні два роки правління режиму Януковича, українське суспільство стало ще більше деморалізованим і дестабілізованим», – повідомив керівник київської «Батьківщини», народний депутат Юрій Одарченко.

Читайте також: