fbpx
Шоу-бізнес

Кеті Перрі знову прокоментувала стосунки з Робертом Паттінсоном

 Популярна американська співачка Кеті Перрі, якій приписували роман з актором Робертом Паттінсоном, продовжує час від часу коментувати ці відносини. Цього разу Кеті похвалилася тим, як їй вдалося встояти проти чар чарівного красеня.  

 В одному з інтерв’ю Кеті розговорилася настільки, що сказала, що може довести, що між нею і Паттінсоном нічого не було. «Окей, у мене є доказ того, що між мною і Робертом Паттінсоном нічого не було. Я пукала перед ним. А я ніколи в житті не стану цього робити перед чоловіком, з яким зустрічаюся. Це правило», – сказала Кеті Перрі.  

 Також Кеті повідомила, що відчуває себе скоріше старшою сестрою Роберта, ніж його коханою. Кеті Перрі також додала, що дуже пишається тим, що не переспала з Робертом Паттінсоном.  

 Нагадуємо, що Роберт Паттінсон зустрічався з Крістен Стюарт, проте в травні цього року молоді люди остаточно розлучилися. Відразу після цього Роберт почав все частіше і частіше з’являтися в компанії Кеті Перрі. Світські пліткарі негайно оголосили про те, що у співачки і актора зав’язався роман.   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: