fbpx
Без категорії

Казань прийняла прапор Міжнародної федерації плавання

 Мер Казані Ільсур Метшин в неділю в Барселоні прийняв з рук президента ФІНА Хуліо Магліоне прапор Міжнародної федерації плавання, який Барселона передає столиці Татарстану. Таким чином, Казані належить в 2015 році приймати у себе наступний, 16-й ЧС з водних видів спорту.

 "Наступний чемпіонат світу пройде в Росії, в Казані, і для нас це – велика честь. Ми зробимо все, щоб провести його з успіхом, щоб росли світові рекорди", – сказав Метшин на урочистій церемонії закриття чемпіонату.

 За його словами, в Казані очікують, що ЧС-2015 будуть дивитися 3,5 млрд телеглядачів в усьому світі. Мер Казані запросив усіх приїхати через два роки до Росії і пообіцяв, що ЧС з водних видів буде проведено на найвищому рівні.

 Вже сьогодні, у понеділок прапор FINA доставлять до Казані, де з цього приводу в Палаці водних видів спорту пройде велике водне шоу.

 Російська збірна підвела підсумки своєї участі в нинішньому чемпіонаті. Всього в скарбничці росіян, які посіли третє місце в неофіційному командному заліку, 19 медалей, з них дев’ять золотих, шість срібних і чотири бронзових. Перше місце в США, а друге – у Китаю.

Казань прийняла прапор Міжнародної федерації плавання (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: