fbpx
Політика

Жириновський на “Селігері” навчив молодь правильно висловлюватися

 У молодіжний табір «Селігер» у неділю приїхав лідер ЛДПР Володимир Жириновський. Спілкуючись з учасниками форуму, беззмінний лідер партії порадив їм, як можливим майбутнім політикам, навчитися виражатися лаконічно.

 Перший урок від метра: стислість – сестра політичного таланту. "Вчіться говорити тільки ключові слова. Наприклад, скажете "Сирія", і я все зрозумів. Одне слово – це ж краще", – пояснив Володимир Жириновський. Він також зазначив, що, на його думку, подібні форуми треба проводити у всій країні, тому що такі зустрічі можуть покласти початок серйозним відносинам.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 "Ми з дружиною зустрілися в спортивному таборі від МДУ. Ми познайомилися в Піцунді. А в Москві де познайомишся?" – поділився спогадами лідер ЛДПР.

 У літньому молодіжному таборі не тільки майбутні політики відточували свої навички, навчальні майданчики тут відкрило МНС, так як відомство потребує підготовлених волонтерів. Крім того, даний форум став майданчиком, на якому проводиться огляд проектів і розробок.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 На "Селігері" активісти закликали також підтримати донорський рух і вже почалася підготовка масштабної акції у всій країні. Зараз на форумі вже панує чемоданний настрій, незабаром відбудеться офіційне закриття табору. Згортають конструкції, розбирають виставки, але на наступному Селігері знову відкриється мозковий центр, де молоді люди будуть обговорювати свіжі ініціативи з різних регіонів.

Жириновський на "Селігері" навчив молодь правильно висловлюватися (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: