fbpx
Спорт

Володимир Кличко побив черговий рекорд

 Український чемпіон Володимир Кличко побив рекорд легендарного американського боксера Ларрі Холмса за тривалістю утримання чемпіонського титулу. Таким чином, він опинився на другому місці в списку рекордсменів.  

 Тепер Кличко залишається побити лише рекорд Джо Луїса, який утримував свій титул протягом 11 років і 8 місяців. Слід зауважити, що Луїс є абсолютним рекордсменом у цій області серед всіх боксерських категорій.  

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Примітно, що новина про те, що Володимир Кличко побив рекорд Ларрі Холмса з’явилася за місяць до того, як це сталося насправді.  

 Відлік чемпіонського стажу Володимира Кличка ведеться з 22 квітня 2006 року, коли він отримав титул чемпіона за версією IBF, здобувши перемогу над американцем Крісом Бердом.  

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Щоб побити рекорд Джо Луїса, Володимиру Кличку необхідно ще досить довго утримувати в своїх руках чемпіонські титули. Проте вже в жовтні в цьому йому може перешкодити росіянин Олександр Повєткін, з яким він буде битися в Москві. Якщо Повєткін переможе, то всі пояси Кличка перейдуть до нього.   

 За матеріалами: boxingnews.com.ua

Читайте також: