fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Винуватець загибелі Марини Голуб засуджений до 6,5 років колонії

 Нікулінський суд Москви засудив до 6,5 років колонії винуватця ДТП, в якому загинула актриса Марина Голуб.  

 Підсудний Олексій Русаков був визнаний винним за 264-ю статтею КК РФ. При цьому прокурор відмовився від обвинувачення за статтею 125. Прокурор просив для Олексія Русакова 6,5 років колонії, суддя погодився з цією позицією.  

 Сам Олексій Русаков в останньому слові відмовився визнавати свою провину. Він лише заявив, що в справі залишилося більше питань, ніж відповідей. Захист засудженого має намір оскаржити вирок.  

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Нагадуємо, що аварія за участю Олексія Русакова сталася в Москві 10 жовтня 2012 року. За версією звинувачення, водій виїхав на перехрестя на червоне світло, а за версією захисту – він намагався проскочити на жовте світло. Автомобіль врізався в машину, в якій пасажиркою була актриса Марина Голуб. І актриса, і водій, який її підвозив, загинули.  

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Олексій Русаков втік з місця аварії, проте пізніше він був затриманий. Русаков стверджує, що з’явився в правоохоронні органи добровільно.  

 Нагадаємо, що Марині Голуб було 55 років. Вона була заслуженою артисткою РФ. Марина Голуб працювала в Московському художньому театрі імені Чехова.   

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: