fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Іскорнев зібрався одружуватися?

 Герой проекту «Холостяк 3», Андрій Іскорнев поділився захоплюючим знімком, навколо якого майже відразу з’явилися розмови.  

 Андрій Іскорнев вирішив знову привернути увагу до своєї персони і він опублікував у своєму блозі один знімок, який дуже заінтригував всіх шанувальників знаменитого пластичного хірурга. Складається таке враження, що Андрій, у котрого, варто визнати, почуття гумору відмінне, вирішив пожартувати над усіма читачами свого блогу.  

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Вся справа в тому, що головний холостяк виклав фотографію, на якій зображений детальний весільний план. На листку є інформація про кількість гостей, місце проведення одруження, і навіть цифра запланованого бюджету.  

 Тепер залишається з’ясувати,  Андрій Іскорнев вирішив одружитися на Ірині Скориковій і витратити на весілля 2,5 мільйони євро, або ж це просто черговий жарт.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Нагадуємо, що Андрій Іскорнев – головний герой шоу «Холостяк 3» у фіналі вибрав Анюту Козир, проте відносини у пари не склалися, і в підсумку Андрій обрав красуню Ірину Скорикову, яка зуміла стати для чоловіка не тільки коханою жінкою, а й вірним другом.   

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: