fbpx
Політика

Азаров має намір розібратися з підвищенням тарифів на ЖК послуги

 Сьогодні, 5 серпня, прем’єр-міністр України Микола Азаров повернувся з відпустки. Приступивши до роботи, чиновник першою справою зажадав вирішити питання з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги в деяких регіонах України. Як заявив Азаров, результати перевірки мають бути надані йому протягом тижня.

 Зазначимо, що з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги минулого тижня зіткнулися жителі деяких населених пунктів Криму, Полтавської, Черкаської, Київської, Харківської, Дніпропетровської та Сумської областей.  

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Азаров заявив, що підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги є неприпустимим. За його словами, питання формування тарифів буде вивчене і якщо не буде виявлено ніяких економічних обґрунтувань для підвищення цін, тарифи будуть приведені до попереднього рівня.  

 Він закликав зайнятися цим питанням Міністерство регіонів і запевнив, що бере проблему підвищення тарифів під свій особистий контроль.  

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Слід нагадати, що раніше віце-прем’єр-міністру Олександру Вілкулу вже скаржилися на підвищення тарифів і він також запевнив, що це питання буде вивчене і вирішене.

Читайте також: