fbpx
Футбол

«Шахтар» – «Динамо». Думки новачків «Динамо»

 Новачок київського «Динамо» Юнес Беланда поділився своїми міркуваннями перед сьогоднішнім супердербі «Шахтар» – «Динамо».

 Він зазначив, що знає про «Шахтар» не так вже й багато. Беланді відомо, що «Шахтар» – чемпіон минулого сезону української Прем’єр-ліги.

 «У Донецьку дуже сильна команда, і в останні роки ця команда впевнено була лідером в Україні. Ми їдемо в Донецьк, щоб це змінити», – запевнив Юнес Беланда.

 Серед футболістів «Шахтаря» він знає небагатьох – капітана «гірників» Срну і Фреда, який нещодавно перейшов у «Шахтар». Новачок «Динамо» підкреслив, що в київському клубі знають «Шахтар» як дуже сильну команду.

 Нападник «Динамо» Дьемерсі Мбокані заявив, що серія попередніх поразок киян від «Шахтаря» абсолютно не тисне на його команду. Вся справа в тому, що почався новий чемпіонат, а це нова історія. Мбокані знає, що «Шахтар» – це великий клуб, який грає в хороший і видовищний футбол. Конголезець бачив кілька матчів «гірників», але когось одного виділити не зміг. На думку Мбокані, «Шахтар» сильний саме командною грою.

 «Ми, незважаючи на виїзний матч, прагнемо тільки до перемоги. Моє завдання – знову забити, хоча б один гол», – додав Мбокані.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: