fbpx
Шоу-бізнес

Вікторія Дайнеко освоїла новий вид транспорту

 Кожна людина відчуває якийсь страх: хтось боїться темряви, хтось – глибини, а популярна співачка Вікторія Дайнеко, як виявилося, постійно відчуває страх під час польотів. Проте дівчина вважає себе дуже відповідальною і пунктуальною, тому для того, щоб стримати обіцянки, вона готова пожертвувати багатьом.

 Так, зовсім нещодавно Вікторія Дайнеко ледь не розчарувала своїх шанувальників: у співачки був запланований концерт у Муромі, проте вона катастрофічно не встигала на нього. Щоб не впасти обличчям в бруд перед фанатами, дівчині довелося підключити важку артилерію. Більше того, їй вперше в житті довелося летіти на вертольоті.

 «Муром! Використовую всі можливі методи пересування, але прибуду до свого виходу! Частину шляху проїхала на машині. Тепер етап другий. Страшнувато:) Коли дуже треба встигнути, то можна і перший раз на вертольоті полетіти :)», – написала Вікторія Дайнеко на своїй сторінці в Twitter.

 Як виявилося, не дарма виконавиця ризикувала – у Муром вона прибула майже за дві години до призначеного концерту. Перед виходом на сцену вона встигла «надіти обличчя, волосся і плаття».

 За матеріалами: twitter.com / VictoriaDaineko

Читайте також: