fbpx
Політика

Медведєв розповів Russia Today про конфлікт у Південній Осетії

 Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв дав велике інтерв’ю телеканалу Russia Today, яке майже повністю присвячувалося п’ятій річниці збройного конфлікту в Південній Осетії, коли в ніч на восьме серпня грузинські військові почали бойові дії.

 Дмитро Медведєв, який на той час був президентом Росії, розповів, як приймалися рішення про надання військової допомоги Осетії. Також глава російського уряду нагадав, як цинічно висвітлювали події майже всі західні ЗМІ.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 "У діяльності цілого ряду світових, дуже відомих, шанованих, авторитетних ЗМІ пропаганди було 90 % і тільки 10 % правди. Для мене самого це було, звичайно, великим розчаруванням", – сказав Медведєв і додав, що пізніше, після роботи численних російських і міжнародних комісій світ, зрештою, розібрався, що відбулося насправді.

 Глава уряду підкреслив, що один з уроків, який був витягнутий в інформаційному плані з тих подій, – "це заангажованість цілого ряду іноземних ЗМІ, їх гранично пропагандистська позиція, спрямована проти нашої країни, проти тих оцінок, які ми давали", "і, так би мовити, хорове виконання тієї партії, яка була написана в певному місці".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Медведєв розповів Russia Today про конфлікт у Південній Осетії (відео):

За матеріалами: russian.rt.com

Читайте також: