fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Бородіна і Лєра Кудрявцева носять однакові сукні

 Не раз траплялося таке, що вітчизняні та зарубіжні знаменитості з’являлися на світських заходах в однакових вбраннях. Добре, якщо це траплялося на різних тусовках. Але якщо один і той же світський раут відвідали зірки в однакових нарядах, нехай супердорогих, це викликало посмішку і на обличчях їхніх шанувальників, і самі зірки почувалися ніяково.

 Як ми вже повідомляли, нещодавно зганьбилися Анна Седокова і Віра Брежнєва, надівши однакові сукні. Добре, що заходи вони відвідали різні. І ось в Інтернеті з’явилися фотографії чергових близнюків. Цього разу жертвами моди стали екс-ведуча скандального телепроекту «Дом-2» Ксенія Бородіна і Лєра Кудрявцева.

 Спочатку Ксенія Бородіна з’явилася на одному із заходів в довгій шикарній сукні бузкового кольору. Пізніше в такому ж вбранні постала перед шанувальниками Лера Кудрявцева.

 При цьому фанати не стали дорікати зіркам у цьому проколі, оскільки від таких казусів не застрахований ніхто. Просто до вибору одягу потрібно підходити більш відповідально і ретельніше стежити за тим, що одягають колеги на світські заходи.

 За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: