fbpx
Футбол

Мессі незадоволений своєю зарплатою

 Ліонель Мессі (нападник іспанської "Барселони" і аргентинської футбольної збірної) має намір провести переговори з керівництвом каталонського клубу з приводу перегляду фінансових умов його угоди, повідомляють іспанські ЗМІ.

 Причиною невдоволення багаторазового володаря «Золотого м’яча» є те, що новачок «Барселони» – бразильський нападаючий Неймар – отримує більше, ніж сам Мессі. Якщо раніше саме 26-річний аргентинець був найбільш високооплачуваним гравцем каталонського клубу, то тепер Неймар обійшов його за цим показником.

 Іспанські журналісти стверджують, що вже наступного тижня Хорхе Мессі (батько Ліонеля) може зустрітися з президентом "Барселони" Сандро Росселем, щоб провести переговори з приводу можливості підвищення зарплати свого сина.

 Ліонель Мессі виступає за "Барселону" майже 10 років. За цей час він разом зі своєю командою шість разів ставав чемпіоном Іспанії, двічі завойовував Кубок країни і п’ять разів ставав володарем Суперкубка. Поточна угода Мессі з каталонським клубом розрахована до кінця сезону 2017/18 рр..

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: