fbpx
Політика

«Путін ніколи не буде дотримуватися ніяких домовленостей», – Ярош

Коментуючи нові Мінські угоди, лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош заявив, що ніякі домовленості з Путіним неможливі, оскільки він ніколи не буде їх дотримуватися.

 Разом з тим, як вважає Ярош, заяви про капітуляцію з боку Порошенка – зайві. Він переконаний, що президент робить на міжнародній арені все, що в його силах. Хоча, як він вважає, главі держави варто було б докласти зусиль для того, щоб залучити до переговорів США і Великобританію, так як вони, на відміну від Німеччини і Франції, займають послідовну антикремлівську політику.

Читайте також:  Поблизу Ужгорода відбулась зустріч Роберта Фіцо і Дениса Шмигаля: гучні заяви прем'єрів (ВІДЕО)

 Також Дмитро Ярош додав, що «Правий сектор» вважає, що будь-які домовленості з терористами не мають юридичної сили і суперечать Конституції і, отже, їх виконання не є обов’язковим для громадян.

 «Тому, у разі якщо ВСУ отримають наказ на відведення важкої техніки і артилерії і невідкриття вогню, «Правий сектор» залишає за собою право продовжити активні бойові дії згідно з власними оперативними планами, до повного звільнення українських земель від російської окупації», – сказав він.

 Крім того, коментуючи пункт домовленостей, в якому йдеться про роззброєння «незаконних формувань», Ярош висловив надію на те, що це не зачіпає «Правий сектор» та інші підрозділи.

Читайте також:  Нардеп-хабарник втік з України через Закарпаття

 «Тому, будь-які спроби так званого роззброєння українських патріотів будуть дестабілізувати ситуацію всередині держави і грати на руку Путіну і державі – агресору – Росії. Крім того, всі такі спроби будуть приречені на поразку, так як бійці добровольчих формувань здатні захистити своє право на оборону держави і народу будь-яким способом, всіма доцільними методами і засобами», – підсумував він.

Читайте також: