fbpx
Суспільство

Військовий розповів як уникнути мобілізації в 2024 році

Євген – військовослужбовець 10 – ї ОГШБр “Едельвейс” родом з Черкащини розповів як уникнути мобілізації в 2024 році. На початку цього року Євген зрозумів, що переховуватися від ТЦК це зовсім не варіант, а потрібно знайти своє місце в армії, де ти зможеш бути корисним та максимально якісно виконувати свою роботу з користю для Батьківщини та наближати українську перемогу над путінськими ординцями.

Читайте також:  "Закарпатські біженці" в Угорщині опинилися на вулиці після нового закону уряду Орбана (ВІДЕО)

Ще в лютому цього року Євген прийняв рішення стати військовослужбовцем саме в “гірській” бригаді, вибір стояв між 128-ю та 10-ю ОГШБр, а остаточний вибір Євгена став на користь “десятки”.

“Багато чоловіків через страх бояться мобілізації, то я їм дам пораду, бо сам ще зовсім недавно був такий: кращий спосіб уникнути мобілізації – це підписати контракт, і тоді ви самі собі виберете підрозділ, де будете служити та військову спеціальність” – сказав Євген!

Читайте також:  СБУ та Нацполіція затримали двох 16-річних підпалювачів, які виконували замовлення рф у Києві та Краматорську

Ми нагадуємо, зараз в Силах оборони України багато спеціальностей, таких як кухар, діловод, юрист, пілот БПЛА та та багато інших, військові спеціальності, які не передбачають штурмових дій на фронті!

Читайте також: