fbpx
За кордоном

В Чехії  українець вставив своїй дружині у піхву петарду, а потім підпалив

37-річний українець проведе 18 років у в’язниці. Празький високий суд підтвердив вирок минулої інстанції. При цьому він змінив десять років вигнання з країни на безстрокове. Також збільшено компенсацію постраждалій до 640 тис. крон.

Зазначимо, що сам обвинувачуваний стверджував, що не мав наміру завдати шкоди дружині. Нібито він вставив їй петарду в піхву під час секс-ігор, а потім захотів закурити.

«В кімнаті було темно. Я підніс запальничку занадто близько і випадково запалив гніт. Дружина злякалася, почала кричати і трясти дупою. Я відразу не знав, що робити. Перш ніж я вийняв петарду, вона вибухнула», – заявив він у суді.

Читайте також:  "Закарпатські біженці" в Угорщині опинилися на вулиці після нового закону уряду Орбана (ВІДЕО)

Адвокат чоловіка просив скасувати вирок, а справу перекваліфікувати із замаху на вбивство на тяжкі тілесні ушкодження та повернути на додатковий розгляд.

«Обвинувачений має достатньо високий інтелект, щоб бути в змозі припустити, що якщо він вставить щось на зразок петарди в статеві органи своєї дружини, які наслідки це може мати», – додав він.

Читайте також:  Український рибалка - блогер показав неймовірне відео з Канади як йде на нерест лосось

Прокуратура в свою чергу вважає вирок у 18 років занадто м’яким. Обвинувачення наполягає, що злочин тягне на виняткове покарання – тобто довічне ув’язнення.
Однак суд вирішив, що призначеного строку достатньо.

Читайте також: