fbpx
Освіта Суспільство

До уваги військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, ветеранів війни, у тому числі звільнених у запас!

Західноукраїнський національний університет інформує про відкриття сертифікованої програми «Внутрішній аудит (у ЗСУ та силових і спеціальних структурах)» та запрошує на безоплатне навчання (за ваучерами на навчання за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України) військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, ветеранів війни, у тому числі звільнених у запас.

Підготовка відбуватиметься за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за акредитованою магістерською програмою «Аудит та державний фінансовий контроль» кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету.

Читайте також:  Пам’ять Тараса Бобанича «Хаммера» вшанували військово-патріотичним вишколом на Львівщині

Форма навчання – денна та заочно-дистанційна.

Усі охочі можуть надіслати до 03.07.2024 року на електронну адреси кафедри фінансового контролю на аудиту ЗУНУ (kaf_fka@ wunu.edu.ua) лист про зацікавленість програмою із зазначенням контактної інформації.

Подання документів здійснюється з 03.07.2024р. по 10.07.2024 р. у приймальній комісії Західноукраїнського національного університету відповідно до актуальних Правил прийому.

Читайте також:  За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав «кріт» російської розвідки, який мобілізувався до ЗСУ, щоб шпигувати на передовій

Додаткову інформацію можна отримати на кафедрі фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету за адресою:

м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а (11 корпус, каб. 11206) або за телефоном +380679969673

Читайте також: