fbpx
Події

Поліція Києва перейшла на посилений режим

Поліцейські перейшли на посилений режим через заплановані в центрі Києва протестні акції.  Про це інформує прес-служба столичної поліції.

«Аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій у столиці, правоохоронці спільно із військовослужбовцями Нацгвардії заступили на посилене несення служби», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні у центральній частині Києва заплановано проведення масових акцій біля Верховної Ради України, Офісу президента України, Посольства США, Конституційного суду України та на Майдані Незалежності.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

Задля забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на службу у посиленому режимі.

«Організатори заходів анонсували проведення ходи до владних установ. У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці. Тож просимо автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахуванням вищезазначеної інформації та погіршенням погодних умов», – додали в поліції.

Читайте також: