fbpx
Політика

Єрмак взяв участь у зустрічі політичних радників лідерів «Нормандської четвірки»

Андрій Єрмак

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак у складі української делегації взяв участь у зустрічі політичних радників лідерів держав-учасниць Нормандського формату. Про це повідомляє прес-служба ОП.

Сторони обговорили стан виконання домовленостей, досягнутих очільниками Німеччини, Франції, України та Росії під час саміту в Парижі у грудні 2019 року.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Дискусія мала непростий, але конструктивний характер.  Усі сторони відзначили важливість дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.  Під час зустрічі українська сторона акцентувала увагу на безпекових питаннях і на необхідності посилення безпекової складової домовленостей.  Андрій Єрмак подякував німецькій стороні за організацію зустрічі, а також висловив подяку партнерам з Німеччини та Франції за підтримку України на шляху до встановлення миру на Донбасі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У зустрічі також брала участь спецпредставниця голови ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з урегулювання російсько-українського конфлікту на Донбасі Хайді Грау.

Читайте також: