fbpx
Політика

“Він досі називає нас ворогами, агресорами”: Путін вперше висловився про Зеленського

Президент Росії Володимир Путін на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму назвав президента України Володимира Зеленського хорошим актором.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

“Судячи з усього, він хороший фахівець в тій області, в якій досі працював, – він хороший актор. <…> Ти через кожні десять хвилин можеш міняти амплуа – “принц” і “жебрак”. І там, і там треба бути переконливим, це дійсно талант. А для того, щоб займатися державними справами, потрібні інші якості.”, – відзначив він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Глава Кремля підкреслив, що не відмовлявся від контактів із Зеленським, від зустрічі, але йому цього ніхто не пропонував. Він також пояснив, чому не привітав колегу з перемогою на виборах.

“Він досі продовжує певну риторику, називає нас ворогами, агресорами. Він якось повинен визначитися в тому, чого він хоче добитися, чого він хоче зробити”, – сказав Путін.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що новому українському лідеру потрібно буде не йти на будь-які угоди з Москвою, а вибудовувати взаємовигідні відносини з РФ в інтересах двох країн.

Читайте також: