fbpx
Політика

В Україні спрощено процедуру зміни місця голосування для ВПО Донецької та Луганської областей

Центральною виборчою комісією спрощено процедуру тимчасової зміни місця голосування для внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

«Виборці – внутрішньо переміщені особи, виборча адреса яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях районів, міст, селищ і сіл, їх частин у Донецькій та Луганській областях, межі та перелік яких визначаються Президентом України у порядку, передбаченому Законом України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях», можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Зазначається, що впровадженою процедурою можна скористатися лише на період проведення виборів Президента України, народних депутатів України та всеукраїнського референдуму.

Читайте також: