fbpx
Політика

Дострокові вибори в Україні все ближче і ближче, – Сергій Лещенко

Як вважає народний депутат України від фракції «БПП» Сергій Лещенко, останні події в країні свідчать про те, що дострокові вибори все ближче і ближче. При цьому він підкреслив, що мова йде не тільки про парламентські вибори.

У числі цих самих подій він називає незаконне позбавлення депутатських мандатів Єгора Фірсова та Миколи Томенка, звільнення замгенпрокурора Давида Сакварелідзе, просування Володимира Гройсмана на пост прем’єр-міністра, кримінальну справу проти «Центру протидії корупції», звинувачення посла Євросоюзу в корупції з боку депутата «БПП» Вінника, а також обіцянку замгенпрокурора Столярчука допитати посла США.  

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«За кілька діб ми проходимо те, що раніше займало місяці. Все це відбувається якщо не з санкції президента, то при його мовчанні. Досить одного слова Порошенко, щоб стримати Шокіна, Столярчука, власну партію або Вінника. Але замість ми летимо вниз, кожен день пробиваючи нове "днище"», – написав Сергій Лещенко в Facebook.  

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На його думку, ще не пізно зупинитися, однак керівництво країни не демонструє бажання цього робити.

Читайте також: