fbpx
Спорт

«Шальке» збирається продати Євгена Коноплянку

Український півзахисник Євген Коноплянка, який виступає на правах оренди в німецькому «Шальке», влітку може змінити клуб.

Нагадаємо, що він знаходиться в німецькому клубі на правах оренди з «Севільї». Однак в орендну угоду прописано, що «Шальке» зобов’язаний викупити Коноплянку.

Reviersport.de повідомляє, що влітку німці мають намір позбавитися від непотрібного гравця, продавши його в іншу команду. В принципі це не дивно, адже Євген отримує мало ігрової практики, іноді навіть не потрапляючи до заявки на матч.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Як повідомляли раніше ЗМІ, «Шальке» заплатить «Севільї» за футболіста близько 12 мільйонів євро. У клубі намагатимуться заробити на трансфері хоча б частину витрачених коштів.

Сам футболіст раніше повідомляв, що не знає, з якої причини йому дають так мало грати.

Нагадаємо, що Євген Коноплянка на правах вільного агенту перебрався в «Севілью» влітку 2015 року, проте не зміг закріпитися в клубі. А в серпні 2016 року його відправили в оренду в «Шальке».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

І хоча раніше інтерес до футболіста виявляли такі клуби, як «Атлетіко», «Ліверпуль», «Тоттенхем», зараз навряд чи український футболіст може потрапити в один з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Голландії звільнила Блінда, його місце може зайняти іноземець

Читайте також: