fbpx
Шоу-бізнес

«Зоряні війни» виходитимуть протягом 15 років

NME, посилаючись на слова голови компанії Disney Боба Айгера, повідомляє, що фільми  всесвіту «Зоряних воєн» будуть виходити до 2032 року. За його словами, у студії досить сюжетів, щоб радувати фанатів ще мінімум 15 років.

Айгер підкреслив, що вже зараз Disney думає не тільки про те, як продовжити історію після дев’ятого епізоду, але і що буде у всесвіті протягом наступних п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, що «Зоряні війни» на даний момент складаються з семи епізодів, а також спін-оффу під назвою «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія». У грудні 2017 року вийде восьмий фільм франшизи – «Зоряні війни. Епізод VIII: Останні джедаї».

У травні 2018 року на екрани вийде ще один спін-офф, який буде присвячений Хану Солу. На травень 2019 року запланована прем’єра дев’ятого епізоду кіновсесвіту.

«Зоряні війни» були створені режисером Джорджем Лукасом. Варто відзначити, що дана кінофраншиза займає третє місце серед найприбутковіших, поступаючись лише всесвіту Гаррі Поттера і кіновсесвіту Marvel.

Найкасовішим фільмом є сьома частина – «Зоряні війни: Пробудження сили», яка зібрала в прокаті понад 2 мільярди доларів. З огляду на амбіційні плани творців і популярність фільмів, незабаром франшиза може і очолити список.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано перший тизер з восьмого епізоду “Зоряних воєн”

Нагадаємо, що права на кіновсесвіт «Зоряних воєн» належить компанії Disney, яка придбала в 2012 році компанію Lucasfilm за 4,05 мільярдів доларів. З огляду на збори нових фільмів, дана угода вийшла вигідною для Disney.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джилленгол зніметься у фільмі, заснованому на статті «The Anarchists vs. the Islamic State»

Читайте також: