fbpx
Політика

Українці просять призначити Вакарчука міністром молоді та спорту

Українці просять призначити лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука міністром молоді та спорту України. Відповідна ініціатива з’явилася на сайті електронних петицій 4 квітня. У документі зазначено, що Святослав Вакарчук як посол доброї волі Програми розвитку ООН для молоді в Україні бере участь у багатьох соціальних та культурних проектах. Зокрема, він читає лекції студентам Київського політехнічного інституту, а також спілкується з молодими людьми на політичні та державні теми.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«З огляду на його вагомий внесок у розвиток музичної культури України та активну громадянську позицію у вихованні підростаючого покоління, вважаю за доцільне призначити Вакарчука Святослава Івановича міністром молоді та спорту України. Він зараз як ніколи потрібен своїй країні!» – сказано в петиції.

До кінця збору підписів залишився 91 день. Поки ініціативу підтримали 6 осіб. А для того, щоб петицію розглянув президент України Петро Порошенко, потрібно зібрати всього 25 000 підписів.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Фотоmedia.novostimira.com

Читайте також: