fbpx
Технології

Наступний смартфон для Google зробить Motorola

 Співпраця між компаніями Google і Motorola поступово виходить на новий рівень. Однак у цьому нічого дивно немає, так як остання належить IT-гігантові ще з минулого року.  

 Трохи раніше Google і Motorola представили свій перший спільний смартфон Moto X, вироблений в Сполучених Штатах. Зараз же з’явилися чутки про те, що Motorola випустить наступний смартфон з лінійки Nexus, яка належить Google.  

Читайте також:  26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

 IT-гігант, який є творцем платформи Android, раз на рік випускає власний смартфон, тим самим показуючи виробникам, яким насправді повинен бути ідеальний Android-смартфон.  

 Раніше компанія Google співпрацювала з такими виробниками як HTC, Samsung і LG при виробництві своїх Nexus-смартфонів. Передбачалося, що LG знову випустить п’яте покоління смартфона, однак експерти стверджують, що це завдання було доручено Motorola.  

Читайте також:  26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

 Зазвичай новий Nexus представляють восени, однак про нього досі немає жодної інформації. Передбачалося, що новим Nexus стане Moto X, але в підсумку апарат випустили лише для ринку США і Канади, в той час як лінійка Nexus загальнодоступна.

Читайте також: