fbpx
Політика

У Тбілісі згодні провести перевірку лабораторії Лугара

 У Національному агентстві вина Грузії заявили, що країна готова прийняти експертів з Російської Федерації в будь-який зручний їм час. Керівник даної асоціації Леван Давіташвілі запевняє, що нічого таємного в лабораторії не відбувається.

 «Ми запрошуємо фахівців та експертів з Росспоживнагляду обстежити нашу лабораторію. Нам нічого приховувати, тому що нічого таємного в лабораторії не відбувається», – заявив голова Національного агентства вина Грузії.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що днями головний санітарний лікар Російської Федерації Геннадій Онищенко висловив недовіру діяльності лабораторії Лугара. За словами голови Росспоживнагляду, існування даної лабораторії суттєво перешкоджає налагодженню відносин з Грузією як з державою – партнером. Зазначимо, що раніше Геннадій Онищенко заявляв, що в Грузії продовжує свою роботу непідконтрольна владі лабораторія ВМС США. Тоді Онищенко підкреслив, що африканська чума свиней потрапила на територію Російської Федерації саме з Грузії.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Зазначимо, що також стурбованість щодо американської лабораторії в Грузії висловлювали МЗС РФ і Держдума.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: