fbpx
Політика

Сергій Капков: Я втомився, але йти не збираюся

Т.в.о. керівника департаменту культури Москви Сергій Капков повідомив, що свою посаду в новому складі уряду він сподівається зберегти, але необхідні рішення приймає новообраний мер.

Переможець на виборах мера Москви Сергій Собянін, в кінці минулого тижня підписав указ про відставку муніципального уряду міста. Відповідно до указу про відставку, уряд Москви буде здійснювати свої повноваження аж до формування нового уряду. Так, за повідомленням джерела з мерії, найближчим часом мер Сергій Собянін буде зустрічатися з усіма членами уряду Москви, про відставку яких було оголошено в п’ятницю.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Раніше у ЗМІ, йшлося про те, що Капков залишає свій пост у зв’язку з «тіснотою» посади і з втомою. Але також повідомлялося про те, що доля голови департаменту культури стане ясна після його зустрічі з новим мером.

«Собянін подзвонив до мене і запитав, чи дійсно я втомився і збираюся піти. Я зізнався йому чесно, що почасти я втомився, але йти поки не збираюся. Рішення залишається за ним. Формально ми всі перебуваємо у відставці. Нова структура уряду залежить від рішення мера», – повідав Капков в суботу ввечері в ефірі радіостанції «Ехо Москви».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Сергій Капков (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: