fbpx
Інновації

«Укроборонпром» привіз українську техніку на авіасалон в Китаї

Державний концерн «Укроборонпром» представляє Україну на Міжнародному авіаційному салоні Aviation Expo/China-2013 (місто Пекін, Китай). Повідомляється, що авіасалон Aviation Expo/China-2013 почав свою роботу в середу, 25 вересня, а триватиме до 28 вересня. Про це повідомили представники прес-служби концерну «Укроборонпром».

«Китай є стратегічним партнером України у сфері військово-технічного співробітництва. Участь у "Aviation Expo/China-2013" надає українській стороні можливість зміцнити свою співпрацю з оборонно-промисловим комплексом Китаю, а також організувати нові спільні проекти», – розповів генеральний директор концерну «Укроборонпром» Сергій Громов.

За його словами, всі учасники держконцерну активно розвивають кооперацію з китайськими підприємствами. Зокрема, зазначає Сергій Громов, в даний момент найбільш перспективними напрямками є авіабудування, суднобудування і високоточна зброя.

«Ми готові до поглибленої співпраці з Китаєм», – запевнив генеральний директор «Укроборонпрому».

Нагадаємо, що в об’єднаній експозиції «Укроборонпрому» беруть участь українські підприємства, що входять до складу держконцерну. Зокрема, українське озброєння в Китаї представляють: ДК «Укрспецекспорт», ДП «Укроборонсервіс», ДГЗП «Спецтехноекспорт», ДП «Харківський машинобудівний завод "ФЕД"», а також «Львівський державний завод "ЛОРТА"».

Повідомляється, що на інформаційному стенді «Укроборонпрому» представлені різні рекламні та інформаційні матеріали. Зокрема, на стендах можна дізнатися про можливості українських підприємств оборонно-промислового комплексу. На стенді представлені сфери розробки, виробництва, модернізації та ремонту авіаційної техніки, авіаційного обладнання та систем.

За матеріалами: ukroboronprom.com.ua

Читайте також: