fbpx
Новини світу

Кількість дорожніх підрядників у Москві скорочено в 13 разів

 За словами заступника мера Москви з питань ЖКГ та благоустрою міста Петра Бірюкова, столична влада майже в 13 разів зменшила кількість організацій, які будуть залучати для ремонту столичних доріг. «Сформована програма на наступний рік. Якщо раніше ми залучали 146 організацій на вулично – дорожню мережу, то цього разу це буде 11 організацій», – заявив Бірюков.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Для ремонту дворових територій планується залучати всього одну організацію на конкретний адміністративний округ.

 Скорочення кількості підрядників пов’язано, насамперед, з тим, що багато дорожньо – ремонтних підприємств не мають у своєму розпорядженні спеціальної техніки, а підготовка співробітників залишає бажати кращого. Нехай це буде не 20, а 2 організації, але виконають вони роботи швидко і якісно, вважають в московському уряді.

Читайте також:  Росія погрожує ударами по військових об'єктах Британії

 За підсумками трьох кварталів поточного року було виявлено 316 порушень у ході будівельних дорожніх робіт на 638 об’єктах. Підрядникам пред’явили вимоги про виплату понад 50 000 000 рублів штрафу. «Ми нікому не заплатимо ні копійки, якщо не буде перероблений брак», – підкреслив Бірюков.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: