fbpx
Шоу-бізнес

Іван Дорн заперечує чутки про своє весілля

  Популярний український музикант Іван Дорн спростував чутки про своє одруження, заявивши, що він абсолютно вільний. Іван Дорн сказав : «Я не одружений. Звідки це взялося, я не знаю. Всі написали про моє весілля, але насправді я вільний. Мені, чесно кажучи, вже абсолютно все одно, що про мене пишуть, тому що новини складають на ходу. Я за цим абсолютно не стежу. Правда те, що у мене є кіт Чарлі. Йому вже 12 років і ми з ним найкращі друзі».

До слова, буквально днями Івану Дорну виповниться 25 років, проте музикант сприймає день народження більше як свято для своїх батьків. Сам Іван хотів би відзначити свято в компанії, з виїздом на природу, проте його батьки більше бажають посидіти вдома в сімейному колі за столом. Тому поки що Іван Дорн і сам не знає, буде святкувати свій ювілей вдома або якось інакше. «У дитинстві я збирав друзів вдома і ми скаженіли…», – додав Іван Дорн.

Нагадуємо, що Іван Дорн почав свою сольну кар’єру в 2010 році і всього за пару років зумів стати улюбленцем молоді. Альбом Івана «Co’N’Dorn» став «Кращим альбомом року» в Росії, а 10 листопада в Амстердамі співак боротиметься за звання «кращого російського виконавця» на MTV Europe Music Awards 2013.

За матеріалами: Взгляд

Читайте також: