fbpx
Новини світу

Володимир Козак привітав працівників поштового зв’язку з професійним святом – Всесвітнім днем пошти

Міністр інфраструктури України Володимир Козак привітав працівників поштового зв’язку з професійним святом – Всесвітнім днем пошти. Про це УНН повідомили у прес-службі Укрпошти.

"Щодня тисячі наших співвітчизників користуються послугами поштового зв’язку, які, незважаючи на стрімкий розвиток цифрових технологій, залишаються популярними серед населення. І це не дивно, адже доставляючи листи, телеграми, поштові перекази, улюблені періодичні видання, ви скорочуєте відстань між людьми. Укрпошта сьогодні – це надійний засіб комунікації з усім світом, а завдяки широкому спектру сучасних і якісних послуг, впровадженню технологічних інновацій поштового зв’язку є привабливим і доступним для різних верств населення", – повідомив Козак.

Читайте також:  Україна вже отримала західну зброю з дозволом бити по території росії

Міністр інфраструктури зауважив, що йде активна робота над спрощенням доступу громадян до адміністративних послуг, розширюючи їх перелік і географію надання населенню.

"Завдяки цьому люди через поштове відділення можуть швидко і якісно оформити запити та звернення для отримання субсидії, пенсії, реєстрації фізичної особи-підприємця або встановлення пільгового статусу учасника або інваліда війни тощо. В даний час вже більше 12 000 відділень Укрпошти надають спрощений доступ до адміністративних послуг і ми плануємо, що до кінця поточного року такі послуги надаватимуться у всіх відділеннях Укрпошти. Завдяки вам, шановні працівники галузі, сьогодні Укрпошта виходить на високий рівень якості послуг і сервісу обслуговування споживачів, а ваша робота спрямована на максимальне задоволення потреб своїх клієнтів. Дякуємо за вашу непросту, але дуже важливу роботу. Бажаю щастя, благополуччя, міцного здоров’я та нових звершень у роботі на благо українського народу і держави", – йдеться у привітанні.

Джерело: УНН

Читайте також: