fbpx
Новини світу

Жириновський списав події в Бірюльово на відсутність роботи з національними діаспорами

 Відомий політик, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський упевнений в тому, що події в Бірюльово є результатом відсутності роботи з національними діаспорами.

«Треба відправити у відставку префекта Південно-Східного округу Москви та начальника управи Бірюльово», – написав він у Facebook.

Жириновський також пропонує реалізувати трирічну програму, виконуючи яку, потрібно буде повністю відмовитися від використання іноземної робочої сили і замінити її москвичами, жителями Підмосков’я і сусідніх областей.

«Також необхідно ввести в Москві новий інститут жорсткої прописки, а не реєстрації. Якщо в найближчі кілька років ще збережеться деяка кількість іноземних робітників, то вони повинні проживати окремо від місця роботи, в нормальних робочих гуртожитках», – додав політик.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За його словами, необхідно патрулювати постійно ті вулиці Москви, на яких проживає велика кількість мігрантів. Крім того, слід постійно проводити обшуки і в разі виявлення вогнепальної або холодної зброї – висилати таку людину з країни, незалежно від її громадянства і того, чи здійснювала вона злочин.

Як зазначив Володимир Жириновський, якщо вбивство скоїла людина, яка прибув до Москви на запрошення якоїсь родини, то цю сім’ю також слід виселити з міста.

«Щоб знали, кого запрошувати до себе», – підкреслив лідер ЛДПР.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він вважає, що у всіх органах влади заступником керівника повинна бути людина, яка буде відповідати за міжетнічні відносини.

«Щоб скрізь були фахівці, сходознавці. Не треба перед нами розігрувати комедію, коли займаються в’єтнамцями. Ніяких проблем з ними немає – проблеми в основному з вихідцями з Середньої Азії і Північного Кавказу», – написав Жириновський.

За словами політика, жодних претензій до роботи правоохоронців в Бірюльово також бути не повинно, оскільки міжетнічні конфлікти вирують у всьому світі і скрізь приймають однакові заходи для їх придушення.

Читайте також: