fbpx
Право

Фігурантка справи «Оборонсервісу» Євгенія Васильєва звернулася до громадськості з відкритим листом

 Одна з головних фігуранток справи про розкрадання в «Оборонсервісі» Євгенія Васильєва написала відкритий лист, в якому звернулася до широкої громадськості.

 У своєму посланні Васильєва стверджує, що кримінальне переслідування щодо неї було ініційовано владою тільки заради того, щоб зганьбити честь і гідність Анатолія Сердюкова, який обіймав тоді посаду голови міністерства оборони Росії. За словами Євгенії Васильєвої, з боку слідства на неї чинився тиск, щоб отримати свідчення проти колишнього міністра. У разі відмови їй погрожували переводом з- під домашнього арешту у в’язницю.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Васильєва стверджує, що в її діях, так само як і в діях її передбачуваних спільників не було складу злочину – всі угоди, за її словами укладалися в суворій відповідності з законом, не тягли ніякого збитку для держави, і до цих пір жодна з них не скасована. Євгенія Васильєва ще раз підкреслила, що не визнає своєї вини і висловила впевненість, що їй вдасться відстояти в суді свою повну непричетність до інкримінованих злочинів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Справа "Оборонсервісу" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: