fbpx
Україна

Ялтинських маршрутників вирішили “окультурити”

У Ялті будуть вчити водіїв маршруток культурі обслуговування пасажирів, щоб в цілому підвищити рівень обслуговування ялтинців і гостей міста на пасажирському транспорті. Про це УНН повідомили у міськраді.

За інформацією Ялтинського міського голови, проблема культурного обслуговування у пасажирському транспорті назріла давно.

"Тому ми зараз ставимо питання перед перевізниками про необхідність навчання водіїв манерам спілкування", – сказав С.Ілаш.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

За його словами, відділом промисловості, транспорту і зв’язку міськради повинна бути складена програма курсу та графіки навчання всіх водіїв.

"Викладати на курсах повинні не тільки представники ДАІ, заняття повинні проводити психологи, фахівці з етики, завдання яких навчити водіїв бути ввічливими і етичними при обслуговуванні ялтинців у маршрутках", – уточнив С.Ілаш.

Він також пообіцяв, що в нових договорах з перевізниками окремим рядком буде прописано про ввічливе ставлення водіїв до пасажирів.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

"Ми маємо намір жорстко реагувати на всі заяви ялтинців про порушення правил обслуговування пасажирів водіями, неввічливе спілкування. Якщо ці факти неодноразово будуть підтверджуватися, перевізники будуть позбавлені ліцензії", – зазначив мер.

Він також вважає, що паралельно повинен бути наведений порядок з формою одягу водіїв.

Джерело: УНН

Читайте також: