fbpx
Політика

Кокс і Квасневський продовжать місію в Україні

Місія Європарламенту в Україні у складі Пета Кокса та Олександра Кваснєвського, найімовірніше, буде продовжена. Про це заявив президент Європарламенту Мартін Шульц після саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі. При цьому він підкреслив, що таке рішення саме для нього стало повною несподіванкою, але на продовженні місії наполягали багато європейських політиків, у тому числі і Ангела Меркель.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Ми погодилися, що після того, як угода не була підписана, ми не повинні створювати вакуум і дірки в діалозі, який на урядовому рівні був складним. Для мене як президента Європарламенту буде нескладно відправити місію, щоб продовжити місію, у якої є довіра з усіх сторін», – зазначив Мартін Шульц.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

У свою чергу Пет Кокс повідомив, що місії «потрібно трохи часу, щоб все обдумати те, що трапилося в останні 10 днів і що буде далі». А на питання журналістів, хто саме очолить нову місію, Пет Кокс відповів: «Я і президент Квасневський продовжимо».

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: