fbpx
Політика

Кличко обурений спробами Януковича торгуватися з ЄС

 Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вважає, що ті умови, які правлячий в Україні режим намагається виставляти Європейському союзу, є неприпустимими і, до того ж, ганьблять країну.

За його словами, всі події навколо євроінтеграції свідчать про те, що Янукович боїться демократії та руху до Європи – йому і його прихильникам не потрібні європейські стандарти, оскільки вони будуть заважати їм розкрадати країну далі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Крім того, як зазначив Віталій Кличко, вимагаючи від Європи 160 мільярдів євро, Янукович демонструє звичний для його влади підхід – обман, шантаж і здирство. Як вважає сам Кличко, це неприпустимо вимагати від Європи астрономічні суми, не виконавши ще всі вимоги.

«Влада, яка вдається до таких дій, повинна піти», – підкреслив український політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Він підкреслив, що якщо Янукович не підпише Угоду про асоціацію з Євросоюзом, то це зробить новий президент, і для цього необхідно докласти всі сили для перемоги на виборах президента в 2015 році.

«Я вважаю, що єдиний кандидат від опозиції має бути висунути вже в першому турі», – зазначив Кличко.

Читайте також: