fbpx
Політика

Богословська закликає українців залишати «Партію регіонів»

Народний депутат України Інна Богословська закликала людей у всій країні залишати лави «Партії регіонів». Також вона звернулася і до представників бізнесу, попросивши припинити підтримку провладної партії. Нагадаємо, що Інна Богословська вийшла з лав фракції «Партії регіонів» після того, як у Києві розігнали студентський Євромайдан.

«Виходьте з фракцій, з лав "Партії регіонів" – інакше вся ваша життєва історія, репутація, яку ви створювали довгі роки, піде нанівець. Ваше мовчання буде сприйнято більшістю українського суспільства, як сприяння беззаконню», – заявила Інна Богословська.

Вона впевнена, що ті, хто залишаться в лавах «Партії регіонів», незабаром стануть відповідальними за побиття мирних громадян не тільки на мітингах, а й на дорогах. Також «Партія регіонів» та її прихильники будуть відповідати за камери стеження в спальнях, за спалені будинки і автомобілі простих українців.

Читайте також:  Президент України підписав закон про заборону УПЦ мп

Після цього народний депутат України закликала всіх лідерів вітчизняного бізнесу припинити підтримку «Партії регіонів» людьми або ресурсами.

«Ви не простите цього собі, коли з вами так само безмежно почнуть розправлятися», – впевнена вона.

Бізнесменам не пробачать того, підкреслила екс-«регіоналка», якщо вони залишаться поряд з бандитами з цієї партії.

Читайте також:  Нововведення на кордоні з Румунією: прикордонна поліція повертатиме автомобілі (ФОТО)

«Вони перейшли межу», – стверджує Богословська.

На її думку, «Партія регіонів» вже ніколи не зможе виграти вибори в Україні. Крім того, впевнена вона, «регіонали» не зможуть і підробити результати виборів в Україні. Богословська додала, що сьогодні ненависть громадян до влади і «Партії регіонів» – головна емоція у всій країні.

«Якщо ви, шановний український бізнесу, не відсторонитеся зараз, негайно, від цієї влади – вас змете разом з нею. Кожен день перебування поруч з цими бандитами працює проти вас», – підсумувала Богословська.

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: