fbpx
Політика

Ю. Луценко має намір повернутися в політику “виключно через обрання”

Ю. Луценко не хоче просити кого-небудь про посади в політиці.

Після перерви в політиці я не хотів би бути призначеним, а тим більше – просити когось про якусь посаду. Повернутися в політику я хочу виключно через обрання. Про це лідер "Третьої Української Республіки" Юрій Луценко сказав в ефірі "Громадського радіо", відповідаючи на питання ведучих про свій сьогоднішній статус, передає УНН.

 "На Майдані я виконував важливу роль посередника між людьми і політиками. Часто я їх стимулював, а іноді, відверто кажучи, я їх шантажував, щоб вони робили те, чого від них вимагають люди", – зазначив політик.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 Читайте: Метою революції була зміна системи влади – Луценко

 Він висловив переконання, що така функція не вичерпала себе, а навпаки, стала ще більш затребуваною. "Така моя функція ще не вичерпала себе. Людям ще потрібен такий посередник, якого чують політики, і який виражає не так позитивні, як негативні судження й оцінки про владу і у відкритому ефірі, і в закритих кабінетах", – упевнений Луценко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Ю. Луценко додав, що вже найближчим часом оголосить про створення нової політичної сили, яка зажадає нових людей. "Упевнений, що такий колективний стимул зможе більше, ніж роблю я сам", – підсумував він.

 Джерело: УНН

Читайте також: