fbpx
Футбол

«Моя квартира в Києві знаходиться на полі бою», – Мбокані

Конголезький форвард київського «Динамо» Дьемерсі Мбокані розповів про непросту політичну ситуацію в Україні. Свої коментарі щодо ситуації в Україні Дьемерсі Мбокані висловив в інтерв’ю бельгійським ЗМІ. Про це повідомляє «Динамо Київ від Шурика».

 Мбокані нагадав, що в першому матчі 1/16 Ліги Європи проти «Валенсії» не зміг зіграти. За словами форварда, у нього невелика травма ноги. Цю травму Дьемерсі Мбокані отримав під час підготовчих зборів.

 Форвард «Динамо» розповів, що зараз знаходиться в Брюсселі. Як зізнався Дьемерсі Мбокані, він дуже радий тому, що ще не приїжджав до Києва. Нападник «біло-синіх» сказав, що постійно стежить по Інтернету і телевізору за «війною», яка розгорнулася в Києві. Крім того, повідомив Мбокані, він телефонує своїм товаришам по команді. Втім, додав конголезець, партнери по «Динамо» як і раніше не можуть втішити його «хорошими новинами».

«На щастя, я не знаходився в Україні і в той момент, коли почалося масове насильство. Можна сказати, що моя квартира в Києві знаходиться прямо на полі бою», – заявив форвард київського клубу.

 Мбокані сказав, що постійно гуляв зі своїми синами на Майдані Незалежності. Зараз на Майдані Незалежності вбивають людей, підкреслив футболіст.

«Це відбувається в двохстах метрах від дверей мого будинку в Києві», – зазначив Мбокані.

 Форвард киян сказав, що дуже переживає через таку ситуацію. Конголезець пояснив, що не зможе убезпечити членів своєї сім’ї в тому випадку, якщо вони зараз повернуться до Києва.

 Незважаючи на це, запевнив Мбокані, він професіонал, і не хоче йти з «Динамо» з цієї причини. В даний момент агент Мбокані постійно спілкується з представниками «Динамо», які розповідають про реальну обстановку в Києві.

 «Я чекаю, коли це все закінчиться, щоб спокійно повернутися додому», – сказав Мбокані.

 Форвард «Динамо» висловив сподівання, що матч проти донецького «Шахтаря» пройде 2 березня саме в Києві.

Читайте також: