fbpx
Політика

«Тенюха з’їли», – Аронець

 Коментуючи відставку в.о. міністра оборони України Ігоря Тенюха, представник партії «Свобода» Олександр Аронець сказав, що того «з’їли». При цьому він зазначив, що кожен з міністрів розумів, що йде в «уряд камікадзе».

 «Тим більше Тенюх, який зайняв свій пост, коли вже війська Росії були в Криму», – додав Олександр Аронець.

 У той же час, як вважає «свободівець», головне, що зробив Ігор Тенюх – це почистив керівництво армії та Міністерства оборони від агентів Кремля.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, головне, щоб кампанія з відставки Тенюха не була організована для того, щоб повернути агентів Кремля в ряди української армії, і щоб свіжоспечені претенденти на посаду міністра оборони не «замилили очі» керівництву країни, будучи насправді умілими майстрами піару, а не роботи.

 Нагадаємо, що ініціатором відставки Ігоря Тенюха виступив депутат Верховної Ради України Олег Ляшко, звинувативши того в невиконанні покладених на нього обов’язків.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Втім, Верховна Рада України в підсумку відмовилася приймати відставку Ігоря Тенюха. На підтримку рішення Тенюха скласти свої повноваження проголосувало лише 197 депутатів.

Читайте також: