fbpx
Новини світу

В Україну повернувся фрегат “Гетьман Сагайдачний”

Флагман ВМС фрегат "Гетьман Сагайдачний" повернувся в Україну.

 Сьогодні, 5 березня, флагман Військово-Морських сил Збройних сил України фрегат "Гетьман Сагайдачний", який виконував завдання в рамках антипіратських операцій НАТО "Океанський щит" і ЄС "Аталанта" в Аденській затоці і західній частині Індійського океану, зайшов у територіальні води України і зупинився на рейді Одеського морського порту.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

Про це УНІАН повідомили в Управлінні преси та інформації Міністерства оборони України. За словами заступника командира Західної військово-морської бази ВМС ЗС України по роботі з особовим складом капітана 2-го рангу Андрія Магдалюка, найближчим часом корабель зайде в Практичну гавань Одеси та пришвартується до причалу в місці стоянки кораблів бази.

Зараз командуванням Західної військово-морської бази ВМС ЗС України вирішуються питання щодо розміщення військовослужбовців, а також постановки корабля на всі види забезпечення, йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Особовий склад готовий до виконання завдань керівництва Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України, підкреслили в оборонному відомстві.

Джерело: УНІАН

Читайте також: