fbpx
Політика

На закритому засіданні ВРУ не було нічого секретного – Гриценко

 Як повідомив народний депутат України, кандидат в президенти України Анатолій Гриценко, на закритому засіданні Верховної Ради, що відбулося 6 травня, нічого секретного так і не прозвучало, як і на минулому закритому засіданні. За його словами, звідси і виникає питання, чи необхідна ця закритість взагалі.

Як зазначив Анатолій Гриценко, доповіді силовиків – фотографія нинішнього стану, без будь-яких прогнозів, ні за масштабами, ні за часом завершення АТО.

Читайте також:  Петер Сійярто виконав черговий наказ від МЗС рф

«Якщо їхні доповіді слухає людина, яка на сході не була – все згідно з планом АТО, все під контролем. Насправді це не так. Далеко не так!», – сказав він.

Також нардеп звернув увагу на те, що виступити в парламенті в тому випадку, якщо цього не хоче спікер Турчинов, попросту неможливо.

За його словами, на засіданні не бралися і не обговорювалися ніякі кадрові питання. Більше того, не було навіть відповідних ініціатив.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

При цьому Анатолій Гриценко повідомив, що намагався переконати Петра Порошенка взяти під свій контроль управління країною, вказуючи на те, в парламенті йому вдасться набрати необхідну кількість голосів на свою підтримку, проте той відмовився.

«Два тижні поспіль переконую, безрезультатно», – розповів він.

Читайте також: