fbpx
Політика

Сюмар заявила про відхід з РНБО

Заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар повідомила, що написала заяву на звільнення за власним бажанням. Про це повідомили в п’ятницю ЗМІ з посиланням на сторіночку Вікторії в Facebook.

"Написала заяву про звільнення за власним бажанням, як і обіцяла відразу після призначення. Завдання було утримати ситуацію в перехідний період. ​​Тепер – інформаційну політику повинна формувати команда обраного президента в АП. У такий час, коли люди кожну годину чекають пояснення влади, все має бути чітко скоординовано на вищому рівні", – написала Вікторія Сюмар.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За її словами, перед новим президентом і його командою вже стоять не тільки складні виклики, але й можливості увійти в історію.

"Для нового життя, правда, всім нам доведеться створювати "нову країну", де чимало інститутів, особливо силових, потрібно буде будувати з нуля. Де треба вчитися оперативно співпрацювати з громадським та приватним сектором, так як у багатьох речах українська держава недостатньо багата і сильна для швидких і ефективних кроків. Де треба брати відповідальність, приймати рішення, залучати нові кадри", – вважає Сюмар.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

На її думку, Україні зараз потрібні нові політичні команди з цільними політичними програмами, державні менеджери, які здатні без емоцій давати конкретні і прагматичні відповіді на питання, що стоять перед Україною.

Читайте також: