fbpx
Політика

Влада зливає Донбас – Балога

 Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що сепаратисти з терористами планують вже 11 травня провести референдум у Донецькій області, в той час як влада, зі слів лідера парламентської фракції «Батьківщина» Сергія Соболєва, 11 травня планує тільки приймати якесь рішення щодо легітимного всеукраїнського референдуму.

 «Питання – ми знову зібралися святкувати, або свідомо даємо Донбасу добро на вихід зі складу України? Вибачте, але складається враження, що завдання такого «стратегічного розрахунку – лити крокодилячі сльози про втрату території після того, як країна повернеться з першотравневих городів і дач», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як зазначив Віктор Балога, багато часу для прийняття рішення про референдум не потрібно, однак замість цього, сьогодні, 29 квітня, роботу парламенту перетворили на «політичне ток-шоу».

 «Висновок один – це робиться свідомо, щоб потім піти ще на великі поступки Росії. А якщо говорити без дипломатії – просто зливають Донбас», – підсумував нардеп.

Читайте також: